Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD22.066.png

GBPUSD

Referanduma 1 gün kala paritede hafif alıcılı bir görüntü hakim olduğunu görüyoruz. Referandum için yürütülen kampanyalarda son güne girilirken siyasetçilerden de son mesajlar geliyor. İngiltere Başbakanı David Cameron, AB’den ayırılmanın ekonomide yaratacağı sıkıntılara dikkat çekerek, ‘ayrılıktan yana oy verirsek, bunun dönüşü olmayacak. Bir kez uçaktan atladığınızda, kokpite dönüşünüz olmayacaktır’ şeklinde konuştu. Cameron ayrıca, Birleşik Krallık halkının vereceği her karara saygılı olacağını fakat yarınki oylamada AB’den ayrılma yönünde bir sonuç çıkması durumunda bunun, dünya ile bağlarını koparma ve ekonomiye zarar verme anlamına geleceğini söyledi.

Teknik olarak ise paritede yükseliş hareketinin devam edebilmesi için 1.4700’nin üzerinde kalmamız gerekiyor. Hareketin devamında ise 1.4780 direnci tekrar test edilebilir. Geri çekilmelerde ise 1.4700’nin altına sarkarsak 1.4650 ve 1.4600 seviyeleri görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!