Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD22.12.png

EURUSD

Geçtiğimiz gün İtatlya’nın en köklü bankası olan Monte Dei Paschi’nin hisselerinde yaşanan yüzde 17’lik düşüş piyasaları şoka uğratmıştı. Bölge ekonomisinde bankacılık sektörüne ait sorunlar devam ediyor. Önümüzdeki dönemlerde de İtalya ve İspanya bankalarının durumu bölgenin finansal güvenini sarsabilir. Haftaya satış baskısı ile başlangıç yapan paritede toparlanma dikkat çekici seviyelere geldi. Gün içerisinde açıklanan ABD büyümesinde ise 3.çeyrekte yüzde 3.5’lik bir genişleme kaydedildi.

Paritede teknik olarak toparlanma 1.0400’ün üzerinde kalmışa benziyor. 1.0450’yi test eden yükseliş hareketinin bir sonraki hedefi 1.0500 olabilir. Geri çekilmelerde ise 1.04’ün aşılması yeni bir düşüş hareketini beraberinde getirebilir. Böylesi bir durumda gözler geçtiğimiz günlerde birçok kez dönüşün geldiği 1.0360 desteğine çevrilecek.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!