Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD21.12.png

EURUSD

İtalyan Bankaları krizi derinleşiyor. İtalyan hükümetinin 20 milyar Euro olan kurtarma paketi bu hafta parlamentoda tartışılacak.  Hükümetin kurtarma paketi bankaların mevcut 52 milyar Euro ihtiyacını karşılamıyor ancak bölge ekonomisi krizi aşmak için bir adım daha yaklaşmış durumda. Bugün veri akışı açısından ABD tarafında açıklanacak olan Kasım ayı konut verileri dışında oldukça sakin. Yarın ise ABD dayanıklı mal siparişleri ve 3. çeyrek nihai büyüme rakamları piyasada odağı yeniden ekonomiye çevirebilir.

Son 14 yılın zirvesinden gevşeyen dolar endeksi ise kurda bir miktar toparlanmayı beraberinde getirdi. 1.04 seviyesinin üstünde fiyatlanan paritede yukarı yönlü hareketin momentum kazanması durumunda 1.0430-1.0450-1.0480 dirençleri takip edilebilir. Kurda satıcılı seyirde hareket 1.04 desteğinin altına sarkarsa 1.0370-1.0350 seviyeleri gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!