Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD21.11.png

EURUSD

Avrupa’da politik gündem kızışıyor. Almanya Şansölyesi Merkel 4. dönemde de aday olacağını açıklarken Fransa’da Sarkozy yarıştan çekildi. Avrupa’da Brexit referandumu sonrası diğer ülkelerin de İngiltere’yi takip edebileceği korkusu Trump’ın ABD’de Başkanlık seçimini kazanmasıyla yükselen politik bir riske dönüştü. Önümüzdeki sene Avrupa’nın önde gelen ülkelerinde yapılacak seçim ve referandumlar ayrılıkçı ve korumacı ticaret politikalarının öne çıkmasıyla AB için tehdit oluşturuyor. Diğer taraftan bu akşam açıklamalarda bulunacak olan AMB Başkanı Draghi’nin söylemleri günün öne çıkan gelişmesi olacak gibi görünüyor. Özellikle Draghi’nin söylemlerinde varlık alım programına dair açıklamalarda bulunması durumunda paritede hareketlilik artabilir.

Haftanın  ilk işlem günü ise veri açısından zayıf ve kurda hareket yeniden 1.0600 seviyesinin üstüne çıktı. Bu seviyenin üstünde kalınması halinde 1.0650 -1.0670- 1.0700 toparlanmalarda direnç olarak takip edilebilir. Satıcılı seyirde ise hareket 1.0600 seviyesinin altına sarkarsa 1.0570 -1.0550-1.0520 seviyeleri gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!