Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT20.099.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatlarında aşağı yönlü hareketin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Piyasaların gündemini daha çok Eylül ayında yapılacak olan Uluslararası Enerji Konferansı oluştururken, üretici ülkelerden gelen üretimin yükseldiği yönündeki haberler, varil fiyatındaki satış baskısını artırmaya devam ediyor. Ülkedeki militan grupların saldırıları sebebiyle üretimi son yılların en düşük düzeyine gerileyen Nijerya’da üretimin günlük 1.75 milyon varile ulaştığı ve militanlar ile yapılan ateşkesin devam etmesi halinde üretimin daha da artacağı belirtiliyor.

Teknik olarak Brent petrolün Ocak ayından bu yana sürdürülen yükseliş hareketinin desteğini test ettiğini görüyoruz. Dönüşün gelmesinin muhtemel olduğu bu desteğin aşağı yönlü geçilmesi halinde 45.00 ve 44.60 seviyeleri gündeme gelebilir. Trend desteğinden gelecek toparlanmada ise 45.60’ın üzerinde kalıcılık sağlanırsa 46.00 ve 46.30 seviyeleri görülebilir. 
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!