Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD20.066.png

ALTIN

Hafta sonu Survation anket şirketinin yapmış olduğu Brexit anketinin sonuçlarında, AB’de kalma taraftarlarının önde olduğunun görülmesi altının güne satış baskısıyla başlamasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta AB yanlısı İngiliz milletvekilinin hayatını kaybetmesinin ardından hafta sonu yapılan ankette de AB’de kalma taraftarlarının önde gitmesi, Brexit endişelerinin bir miktar azaldığını gösteriyor. Bu gelişmelerle birlikte küresel risklerin azalacağı beklentileri güvenli liman olan altından çıkışları beraberinde getirdi. Ancak referandum gerçekleşene kadar bir öngörüde bulunmanın oldukça zor olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde de Brexit endişeleriyle altın tarafında oldukça hareketli günler bizi bekliyor gibi görünüyor.

Altında satış baskısının devam etmesi durumunda 1277 desteği oldukça önemli. Gün içerisinde de test edilen destek seviyesinin aşılması durumunda hareket 1270’e kadar devam edebilir. Toparlanmalarda ise 1287 ve 1295 dirençleri önemli seviyeler. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!