Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD20.10.png

GBPUSD

İngiltere’de Eylül ayında perakende satışlarda herhangi bir artış görülmezken, yıllık bazda açıklanan yüzde 4.1’lik artış beklentilerin altında kaldı. Eylül ayındaki 0 büyümeye karşılık, 3. çeyrek perakende satışlar verisine baktığımızda 2014 yılından beri en güçlü yükselişi yaptığını görüyoruz. ABD’de  işsizlik haklarından yararlanmak için başvuranların sayısı geçtiğimiz hafta 260 bin ile beklentilerin üzerinde artış gösterdi. Sürekli işsizlik başvuruları da yükseliş kaydederken son 4 haftanın ortalamasına bakıldığında 2000 yılından beri en düşük seviyesinde gerçekleşti. Philadelphia Fed İmalat Endeksi ise 9.7 ile beklentilerin üzerinde açıklandı. 

Teknik olarak baktığımızda hareket 1.2250 seviyesinin altında hafif satıcılı bir seyir izliyor. Aşağı yönlü baskını artması halinde önce 1.2200 seviyesi ardından 1.2150’ye doğru geri çekilme görebiliriz. Toparlanmalarda ise 1.2300 -1.2330 seviyeleri gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!