Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD20.10.png

EURUSD

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarında ve aylık 80 milyar Euro olan varlık alım programında bir değişikliğe gitmedi. Ancak piyasaların odağında varlık alım programının akıbeti vardı. Toplantı sonrası yapılan basın toplantısında AMB Başkanı Draghi, varlık alım programının uzatılmasını ya da azaltılmasını tartışmadıklarını kaydetti. Draghi konuşmasının devamında Komite’nin varlık alımı üzerinde çalışmasının Aralık’ta değerlendireceğini ifade ederken enflasyonda henüz yukarı yönlü bir trend görülmediğini ancak enflasyon oranlarının önümüzdeki bir kaç ayda toparlanmasının yüksek ihtimal olduğunu söyledi.

Paritede teknik olarak satış baskısıyla 1.0960 seviyesinin altına sarkma gördük. Bu seviyenin altında kapanışlar gelmesi halinde 1.0930 – 1.0900 seviyeleri gündeme gelebilir. Yukarıda ise 1.0960 seviyesinin üstünde 1.1000 seviyesi önemli direnç konumunda.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!