Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDWeekly200101.png

GBPUSD

İngiltere Başbakanı May dün Davos’ta toplanan Dünya Ekonomi Forumu’nda hafta başındaki söylemleri yeniledi. Finans sektörünün öncelikleri olduğunu söyleyen May geçiş süreci için planları olduğunu ve ani ve sert değişimlerden uzak duracaklarını söylediler. Maliye Bakanı Hammond ise AB ile uygun bir anlaşmaya varılamaması durumunda kurumsal vergileri minimum düzeye indireceklerini ve bu şekilde rekabet edebilecekleri konusunda uyardı. Bugün ise piyasanın odağında Trump’in ABD 45. ABD Başkanı olarak görev alması var. TSI ile 20:00’da yemin edecek olan Trump’in sonrasında 20 dakikalık bir konuşma yapması bekleniyor.

Kurda ise satıcılı seyirde hareketin 1.23 seviyesinin altına sarkması halinde 1.2250-1.2200 seviyeleri gündeme gelebilir. Kurda toparlanma hareketinin hızlanabilmesi için ise öncelikle 50 günlük hareketli ortalamaya denk gelen 1.24 bölgesinin üstünde kapanışlar görmemiz gerekiyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!