Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD02.066.png

GBPUSD

Paritede haftanın diğer işlem günlerine göre daha sakin bir seyir izliyoruz. Brexit senaryoları ile sert fiyat hareketlerine şahit olduğumuz paritede bugün, ekonomik veriler takip edildi. İngiltere tarafında Mayıs ayı inşaat PMI verisi beklentilerin altında 51.2 olarak açıklandı. Veri ayrıca, 50 daralma bölgesinin üzerinde gelse de 2013 yılından bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi. ABD tarafında ise FED üyesi Daniel Tarullo, İngiltere'de AB için 23 Haziran’da yapılacak referandumun Fed'in 14-15 Haziran'da yapacağı toplantıda değerlendirilecek faktörlerden biri olacağını söyledi.

Teknik olarak ise 1.4420 seviyesi paritenin şu an için en önemli desteği konumunda. Kırılması durumunda önce 1.4400, sonrasında ise 1.4360 görülebilir. Yükselişlerde ise 1.4470 geçilirse 1.4500 hedeflenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!