Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD02.12.png

EURUSD

Euro Bölgesinin gündeminde Pazar günü İtalya’da yapılacak olan referandum var. Referandumda Başbakan Renzi’nin yetkilerini genişleten senatonun ise yetkilerini azaltan reformlar öngörülüyor. Başbakan Renzi referandumun kaybedilmesi halinde istifa edeceğini açıklamıştı. Anketlerde ise Pazar günü hayır çıkması daha olası gözüküyor. Referandum Renzi için bir güven oylamasına dönüştüğünden hayır oyu İtalya’yı erken seçime götürebilir ve yükselen korumacı ve milliyetçi trend İtalya’yı da vurabilir.  ABD'de tarafında ise bugün açıklanan istihdam raporuna göre tarım dışı istihdama Kasım ayında 178 bin kişi katıldı. Beklentiler 175 bin gerçekleşmesi yönündeydi. Ortalama saatlik kazançlar beklentilerin aksine yüzde 0.1 azalış gösterdi ancak işsizlik oranı yüzde 4.9'dan yüzde 4.6 seviyesine geriledi. Katılım oranı ise yüzde 62.8 seviyesinden bir miktar gerileyerek yüzde 62.7 olarak gerçekleşti.

Kurda ise hareket 1.0600 -1.0650 bandında salınıyor. 1.0650 üstünde 1.0670 -1.0700 önemli direnç seviyeleri. Satıcılı seyirde ise 1.0630 -1.0590 -1.0550 seviyeleri düşüşe destek olabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!