Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD19.10.png

GBPUSD

İngiltere tarafında açıklanan istihdam raporuna göre yaz aylarında işgücünde 106 bin kişi artış görülürken, işsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesi olan yüzde 4.9 olarak kaldı. Eylül ayında işsizlik haklarından yararlanmak için başvuranların sayısı 700 ile beklenti olan 3 binin altında gelirken, çalışanların toplam kazançlarında beklentilere paralel olarak yıllık yüzde 2.3 artış görüldü. İstihdam piyasasının Brexit etkilerine karşı şimdilik direnç gösterdiği görülüyor. Gündemde ise AB’den daha yumuşak bir ayrılışı savunan İngiltere Maliye Bakanı Hammond var. İngiltere Başbakanı May ve  kabinesi ile bazı anlaşmazlıklar yaşadığı söylenen Hammond’ın bugün yapılan açıklamada istifa etmeyi düşünmediğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde May farklı görüşleri memnuniyetle karşıladığını söylemiş ve Hammond’a olan güvenini dile getirmişti.

Teknik olarak baktığımızda kurda 1.23 seviyesini yakın takip devam ediyor. 1.23 seviyesinin altında 1.2250 – 1.2200 seviyeleri görülebilir. 1.23 üstünde alışların hızlanması halinde 1.2350 – 1.2380 seviyelerinden tepki gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!