Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD1808.png

EURUSD

Hafta başından bu yana yükselişini sürdüren parite, dün açıklanan FOMC tutanaklarındaki güvercin tutum yükselişin devam etmesinde etkili oluyor. Gün içerisinde ise Avrupa tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi verilerini takip ettik. Yıllık bazda TÜFE’nin beklenti doğrultusunda yüzde 0,2 gelmesi olumlu gelişme iken, Temmuz ayı TÜFE’sinin yüzde 0,6 azalarak, yüzde 0,5’lik azalma beklentisinin altında kalması olumsuz veriler hanesine yazıldı.

Teknik olarak 1,13’ün üzerinde kalıcılık sağlama çabasında olan paritede 1,13’ün üzerinde kapanış olması yükselişin devam etmesi adına önemli olacak. 1,13’ün üzerindeki kapanışlarda ise ilk hedef 1,1370 direnci olabilir. Olası geri çekilmelerde ise ilk destek 1,1250 seviyesinde bulunuyor. 1,1250’nin aşağı yönlü geçilmesi durumunda geri çekilme 1,1190’a kadar devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!