Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD18072016.png

GBPUSD

Geçtiğimiz haftayı yükseliş ile kapatan parite böylelikle Brexit sonrasında ilk haftalık yükselişini gerçekleştirmiş oldu. Geçtiğimiz hafta İngiltere’nin yeni başbakanının belirlenmesi Brexit sonrası ne olacak sorularının en azından siyasi kısmının cevap bulması paritenin rahatlamasına neden olurken, hafta içerisinde İngiltere Merkez Bankası’nın faizleri beklenmedik şekilde sabit tutması sterlin tarafını destekleyen diğer önemli unsurdu. Bugün parite açısından önemli bir veri akışı olmazken yarın İngiltere’den açıklanacak Üretici Fiyat Endeksi verisi ve ABD’den gelecek olan İnşaat İzinleri verisi paritede hareketliliğe neden olabilir.

Teknik olarak baktığımızda bugün yaşanan yükselişin devam etmesi halinde ilk direnç 1,3340 seviyesinde bulunuyor. 1,3340’ın aşılması halinde hareketin 1,3350’ye devam ettiğini görebiliriz. Geri çekilmelerde ise 1,3200 ve 1,3150 destekleri önemli olacak.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!