Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT180716.png

BRENT PETROL

Brent petrolde iki günlük yükselişin ardından yeni haftaya satıcılı bir başlangıç yaptık. Cuma günü ülkemizde yaşanan darbe girişimiyle birlikte Rusya ve Irak’tan gelen petrolün kesintiye uğrayabileceği beklentilerinin arz yanlı endişeleri tetiklemesi petrolün fiyatının yükselmesine neden olurken, girişimin başarısız olması sonucunda fiyatlarda gevşeme olduğunu gördük.

Teknik olarak ise 47 dolar seviyesinin altında işlem gören değerli metalde satış baskısının devam etmesi durumunda geri çekilmenin ilk hedefi 46,60 desteği olabilir. 46,60’ın kırılması durumunda ise satış baskısı 45,90 desteğine kadar devam edebilir. Olası toparlanmalarda ise ilk direnç 47,40 seviyesinde bulunuyor. 47,40’ın kırılması durumunda yükseliş hareketinin bir sonraki durağı 48,00 direnci olabilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!