Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD18.11.png

GBPUSD

Kurda yoğun bir haftayı geride bıraktık. Hafta boyunca açıklanan veriler İngiltere ekonomisinin temellerinin şimdilik sağlam olduğunu gösterirken, Trump sonrası yaşanan dolar rallisine karşı da en iyi performansı gösteren sterlin oldu. İngiltere’de hükümetin Lizbon anlaşmasının 50. Maddesini tetiklemek için parlamento onayına ihtiyacı olması sterlindeki güçlü duruşun nedenlerinden biri. Bu durum hükümet tarafından bir üst mahkemeye taşındı ve sonucun Aralık ayında açıklanması bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise Maliye Bakanı Hammond’ın açıklayacağı yeni mali planında sınırlı da olsa ekonomiyi canlandırıcı adımlar atılması bekleniyor.

Kurda teknik olarak ise hareketin 1.2400 bölgesindeki dengeden uzaklaştığını ve 1.23 üzerinde fiyatlandığını görüyoruz. Satış bakısının artması durumunda 1.2250 -1.2200 – 1.2150 seviyeleri görülebilir. Toparlanmalarda ise 1.2400 seviyesinin üstünde 1.2450 -1.2550 -1.2600 önemli direnç seviyeleri.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!