Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDH418.01.png

ALTIN

Hard Brexit endişeleri ve ABD-Çin gerilimi ile son yedi günü alıcılı şekilde noktalayan değerli metal, Brexit sürecinin öngörülenden daha yumuşak olacağına yönelik beklentilerle bugün hafif satıcılı bir seyir izliyor. Diğer taraftan ABD’den gelen veri akışındaki olumlu seyrin bugün enflasyon verisi ile devam etmesi ve ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde yaşanan yükseliş ile dolardaki değer kazanımı altını satış baskısı altına almaya devam ediyor.

Teknik olarak baktığımızda ise bugünkü geri çekilme hareketine rağmen değerli metal, yükseliş trendi içerisindeki hareketine devam ediyor. Özellikle bu yükseliş hareketinin devamında 1220 dolar direnci oldukça önemli. Bu seviyenin üzerindeki kalıcı fiyatlamalar 1232 dolar hedefli fiyatlamalar görmemize neden olabilir. Geri çekilmelerde ise 1210 ve 1202 dolar destekleri önemli seviyeler olarak karşımıza çıkıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!