Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD17.066.png

EURUSD

Dün 1.1130 seviyesine kadar gerileyen parite, İngiliz milletvekilinin öldürülmesi sonucunda Brexit endişelerinin azalmasıyla tekrardan trendin içine dönüş yaptı. Bugün ECB Yönetim Kurulu üyesi Yves Mersch mevcut para politikası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mersch, daha fazla faiz indiriminin riskleri artıracağını, bu sebeple faiz politikasında ihtiyatlı bir duruş sergilenmesi gerektiğini söyledi. Mersch ayrıca, uzun süreli düşük faiz oranlarının tasarrufları tüketimin zararına olacak şekilde artırabileceğinden bahsetti. St. Louis Fed Başkanı James Bullard ise, ABD ekonomisinin yavaş büyüme döneme girmiş olabileceğini, bu sebeple ekonominin 30 ay kadar sürecek bir dönem için birden fazla faiz artırımına ihtiyaç duymayabileceğini söyledi.

Pariteye bakacak olursak, yükseliş hareketinin kalıcı olabilmesi için 1.1270 ara direncinin aşılması gerekiyor. 1.1300 ve 1.1350 hareketin devamında önemli olacaktır. Geri çekilmelerde ise 1.1220-1.1200 ve 1.1170 destek olarak takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!