Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD17.10.png

ALTIN

Değerli metal yeni haftada da yatay seyrine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta boyunca 1250-1265 dolar bandı arasına sıkışan fiyatlamalar haftanın ilk işlem gününde de bu görünümü sürdürme eğiliminde. Gün içerisinde veri akışı bakımından değerli metali çok fazla etkileyecek önemli bir veri bulunmasa da akşam saatlerinde konuşma yapacak olan Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer’in söylemleri hareketin bandın dışına çıkmasına neden olabilir. Özellikle 1250 dolar önemli destek seviyesinin aşılamaması durumunda sarı metalde tepki alımlarının geldiğini görebiliriz. Ancak Fed’in faiz artırımı ihtimalinin güçlenmesi nedeniyle bu yükselişler sınırlı kalabilir.

Yükseliş hareketlerinde 1265 ilk direnç seviyesi olurken aşılması durumunda bir sonraki hedef 1271 dolar direnç seviyesi olabilir. Geri çekilmelerde ise 1250 dolar desteğinin aşılması durumunda 1235 denemesi görebiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!