Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRY_17.01.png

USDTRY

Kur dün yaşanan yükseliş hareketinin ardından bugün satıcılı bir seyir izliyor. Özellikle dolar endeksindeki gevşeme ve gelişmekte olan ülke para birimlerindeki genel yükseliş, Türk Lirası tarafına da yansımış durumda. Yurtiçinde ise Başbakan Binali Yıldırım ekonomiye yönelik yaptığı değerlendirmede; kurda yaşanan dalgalanmaların geçici ve etkilerinin sınırlı olduğunu belirtirken, Türkiye ekonomisinin temellerinin sağlam olduğunu ve Merkez Bankası’nın önlemler almaya devam edeceğini belirtti.

Teknik olarak baktığımızda ise geri çekilmenin devamında 3,75 ve 3,70 destekleri takip edilmeli. Özellikle 3,70’in altında kalıcı fiyatlamalar görmememiz durumunda, bu seviyeden tekrar yükseliş tepkisi gelebilir. Yukarı yönlü hareketlenmelerde ise 3,8150 ve 3,83 direnç seviyeleri önemli olacaktır.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!