Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD_17.01.png

EURUSD

Bugün Euro bölgesi ve ABD tarafında veri açısından sığ bir gün olması nedeniyle kuru genel anlamda Trump’ın konuşmaları ile şekillendi. Trump’ın İngiltere’nin AB’den ayrılmasında başarılı olacağını ve diğer üye ülkelerin de ayrılmasını beklediğini ifade etmesine, Avrupa liderlerinden tepki geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande isim vermeyerek Avrupa’nın ne yapacağına dair dışarıdan gelecek tavsiyelere ihityacı olmadığını söyledi. Trump’ın bunun yanı sıra doların Çin yuanı ile karşılaştırıldığında fazla değerli olmasının ABD’li şirketlerin rekabet etmesini güçleştirdiğini savunurken Çin Başkanı Xi Davos zirvesinde olası bir ticaret savaşından kimsenin kazançlı çıkamayacağını belirtti.

Kurda ise gün içerisinde 1.0720 seviyesine kadar tırmanan hareket bir miktar gevşese de 10680 bölgesine fiyatlanıyor. Gevşemenin devam etmesi halinde 1.0650-1.0630-1.0600 destekleri takip edilebilir. Yukarı yönlü harekette ise   1.0710-1.0760 dirençleri önemli.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!