Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRY160816.png

USDTRY

Bugün yaşanan geri çekilmeyle birlikte kur satıcılı seyrini ikinci gününe taşımaya hazırlanıyor. Yurtiçinde yaşanan pozitif havanın etkisiyle birlikte değer kazanmaya devam eden Türk Lirası, olumsuz ABD verileri ve FED beklentileriyle değer kaybeden dolar karşısında güçlü görünümünü sürdürüyor. Aynı zamanda bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ekonomiye yönelik pozitif açıklamalar da kurda yaşanan geri çekilmeyi destekliyor.

Teknik olarak ise 2,9250 desteğinin altında kalıcılık sağlanması oldukça önemli olacak. 2,9250’nin altındaki hareket satış baskısının bir sonraki destek seviyesi olan 2,9060’ye kadar devam etmesine neden olabilir. Gelebilecek tepki alımlarında ise ilk direnç seviyesi 2,9370’te bulunuyor. Bu seviyenin aşılması durumunda ise 2,9550’ye hareket görülebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!