Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD-16.01.png

EURUSD

Piyasalarda oldukça önemli bir haftaya girmiş bulunuyoruz. Trump’ın cuma günü ABD Başkanlık görevini devralması gündemdeki diğer önemli konuları bir çok önemli olayı gölgeliyor. Avrupa Merkez Bankası faiz kararı da bunlardan birisi. AMB toplantısının gölgede kalmasının bir nedeni de bankanın yeni bir hamle için zemini olmaması. Bölge ekonomisinde enflasyondaki yavaş iyileşme bir süredir AMB üyelerini tedirgin ediyordu. Bu hafta hem ABD hem Avrupa tarfında açıklanacak enflasyon verileri kurda etkili olacaktır. Bunun yanı sıra Brexit belirsizliği de Avrupa için önemli bir risk olmaya devam ediyor.

Kur ise 1.06 seviyesinin altında fiyatlanıyor. Yukarı yönlü harekette 1.06 üstünde 1.0630-1.0650-1.0680 seviyeleri gündeme gelebilir. Satıcılı seyirde ise 1.0560-1.0510 seviyeleri takip edilebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!