Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD15.077.png

GBPUSD

İngiltere MB’sının para politikasında değişikliğe gitmemesinin ardından gözler Banka’nın Ağustos ayındaki toplantısına çevrildi. Dönemlik enflasyon ve büyüme tahminleri sonrası Banka’nın para politikasında ek gevşemeye gitmesi bekleniyor. İngiltere MB ekonomisti Andrew Haldane bugün yaptığı açıklamada, ekonominin canlandırılması ve güvenin artırılması için İngiltere MB'nin hızlı ve güçlü şekilde harekete geçmesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Haldane, 4 Ağustos'ta yapılacak Para Politikası Komitesi toplantısında birbirini tamamlayan para politikası gevşeme tedbirlerinden oluşan bir paket ile ortaya çıkması gerektiğini vurguladı. ABD verilerinin genel görünümünün olumlu olması paritede satışları hızlandırdı. 1.3300 desteğinin altında kalıcılık sağlanırsa 1.3240 ve 1.3200 seviyeleri gündeme gelebilir. Yükseliş için ise 1.3400’ün üzerinde kapanışlar görmemiz gerekiyor.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!