Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD15.066.png

GBPUSD

Referanduma çok kısa bir süre kala piyasalarda anket kaynaklı fiyatlamalar devam ediyor. Son durum ise belirsiz. Anket çalışmalarında bulunan beş firmanın verilerinin ortalaması alındığında oylamada ibrenin Brexit taraftarlarına doğru döndüğü göze çarpıyor. Son rakamlar yüzde 52’lik dilim Brexit yanlılarını oluştururken yüzde 48’lik kısım ise birlikte kalma yanlısı. Paritede ise son gelişmeler sterlindeki değer kaybını hızlandırmaya devam ediyor. 1.4120 – 1.4100 aralığının önemli olduğu paritede düşüşün destek bulabileceği bir diğer seviye 1.4050.

Toparlanmalardan bahsedebilmemiz içinse hareketliliğin yeniden 1.4250 seviyelerinin üzerine gelmesi gerekiyor. Aksi taktirde cılız yükselişler yerini sert çekilmelere bırakacaktır. Akşam saatlerinde açıklanacak olan Fed FOMC toplantısı kararları ile paritedeki hareketliliğin artabileceğini düşünüyoruz. Son dönemlerde volatilitesi artan paritede sular bir süre daha durulacağa benzemiyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!