Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT15.066.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatlarında satış hareketi bugün de devam ediyor. Gün içerisinde Goldman Sachs’tan yayınlanan rapor takip edildi. Goldman Sachs, OPEC dışı üreticiler ve ABD'nin petrol arzında azalmanın devam etmesini ve yılın ikinci yarısında global petrol piyasasında arz açığı oluşmasını beklediğini bildirdi. Raporda petrol fiyatlarının gelecek aylarda 45-50 dolar aralığında hareket etmeye devam edeceği belirtildi. Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ise 40 dolar veya 40 dolar civarında bir petrol fiyatının oldukça yeterli göründüğünü, ancak yılbaşından bu yana devam eden trendin ne kadar sürdürülebilir olduğu konusunda da belirsizlik olduğunu ifade etti.

Teknik olarak ise satış baskısının hacmini artırabilmesi için 48.60 desteğinin kırılması gerekiyor. 48.00 ve 47.70 hareketin devamında önemli olacaktır. Yükselişlerde ise 49.00’un üzerinde kalıcılık sağlanırsa 49.30-49.60 ve 50.00 seviyeleri tekrardan gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!