Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDWeekly13092016.png

GBPUSD

Sterlin adına önemli gün. Sabah saatlerinde gelecek veriler parite üzerinde etkili olacaktır. Brexit sonrası korkulan senaryoların olmaması hatta bazı verilerin zayıf Sterlin ile birlikte eski günlerine nazaran daha iyi sinyaller vermesi, paritede dip seviyelerden toparlanmayı destekledi. Bugün ise, gözler İngiltere enflasyonunda olacak. Verilerde toparlanma görülmesi halinde Sterlin’de değer kazanımları biraz daha artabilir. Ayrıca uzun zaman sonra para politikasında daha da gevşemeye giden ve gerektiği taktirde gevşemeyi sürdüreceğini belirten BoE, önemli verilerde iyileşmenin sağlanması halinde aldığı müdahale sonrası kredibilitesini daha da artırabilir. Zayıf veriler ise, BoE’nin daha da gevşemesi gerektiğine dair bir beklentiyi ortaya koyup Sterlin’i zayıflatabilir.

Paritede 1.3365 direnci önemli. Geçilmesi halinde yükseliş devam edebilir. Yukarıda önemli direncimiz 1.3440 olacak. Aşağıda ise, 1.3315 ve 1.3285 önemli destekler. Kırılmalar halinde 1.3235’e yeniden dönebiliriz. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!