Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRY13.077.png

USDTRY

Yurt içinde yaptırımların kalkması sonrası Rusya ile ola ilişkilerin normalleşme süreci takip ediliyor. 6 aylık uçak krizinin ardından devlet liderlerinin karşılıklı mesajları ile başlayan temas, bakanlıklar seviyesinde devam ediyor. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘Ülkemiz ile Rusya arasındaki turizm alanındaki işbirliği ve ilişkilerin ele alınması amacıyla Bakanlığımız başkanlığında geniş bir heyet ile 14 Temmuz günü Moskova’da Rus muhataplarıyla bir toplantı gerçekleştirecektir.’ denildi. Öte yandan Rusya ve İsrail ile gelişen ilişkilerin ülkemizin risk primine olumlu yansıdığını görüyoruz. 5 gündür aralıksız düşen Türkiye CDS’i 219 ile son bir yılın dibine geriledi.

Teknik olarak ise 2.8900 desteğinden gelen alımları ile yükselişe geçen paritede 2.9000’ın üzerinde kalınması durumunda yükseliş 2.9050 seviyesine kadar sürebilir. Olası satış baskısında 2.8900 desteğinin kırılması ise paritede 2.8850 seviyesinin görülmesini sağlayabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!