Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD12.077.png

EURUSD

Paritede yükseliş hareketinin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Sabah saatlerindeki yükseliş ile 1.11’in üzerine çıkan parite, bu seviyenin üzerinde tutunamayarak gevşemeye başladı. Gün içerisinde Euro Bölgesi’ni ilgilendiren önemli gelişme uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s den gelen açıklamaydı. Moody’s İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararı almasının Avrupa Birliği ülkeleri üzerinde sınırlı etkisi olacağını açıkladı. Açıklamada, Brexit’in AB üyesi ülkelerin çoğunluğu üzerindeki doğrudan etkisinin sınırlı olacağını fakat Brexit etkilerinin İrlanda, Belçika, İspanya ve Güney Kıbrıs gibi İngiltere ile ticari bağları sıkı olan ülkeler üzerinde daha dikkate değer seviyede olabileceğini belirtildi.

Teknik olarak ise günün kalanında paritenin yönünü belirleyecek olan seviye 1.1100. Bu seviyenin üzerindeki hareketlerde yükseliş 1.1130 ve 1.1160 seviyelerine doğru devam edebilir. 1.1100’in altında ise satıcılı seyrin daha baskın olacağını söyleyebiliriz. 1.1075 ve 1.1050 aşağı yönlü hareketteki önemli destek seviyeleri. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!