Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD12.10.png

GBPUSD

Kurda Asya piyasasının açık olduğu saatlerde yukarı yönlü ani bir yükseliş gördük. Hareketin arkasında İngiltere Başbakanı May’in Avrupa Birliğinden çıkış sürecinin nasıl işleyeceği konusunun parlamentoda tartışılmasının önünü açması var. Ancak bu Brexit’in parlamentoda yeniden oylanabileceği anlamına gelmiyor. Hem muhalefet hem muhafazakar parti sürecin biraz daha şeffaf yürümesini istiyor. May ise bugün yapılan açıklamada yapılacak anlaşmaların oldukça kompleks olduğunu ve pazarlığa oturmadan elini açık etmek istemediğini ifade etti. Buna bağlı olarak parlamentoda yapılacak tartışmaların sınırlı olacağını söyleyebiliriz.

Teknik olarak ise 1.2200 seviyesinin altında 1.2150 -1.2100 seviyeleri düşüşe destek olabilir. Yukarı yönde ise 1.2200 seviyesinin üstünde kalınması halinde 1.2250 -1.2320 görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!