Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD11.088.png

GBPUSD

Dün İngiltere MB’nın yayımladığı Ağustos ayı bölgesel temsilcilikler anketi sonuçları, son enflasyon raporunda belirtilen sermaye harcamaları, istihdam ve ciroların önümüzdeki yıl negatif etkileneceği yönündeki görüşü teyit etti. Raporda, Brexit sonrası hizmet sektörü faaliyetleri ve ticari gayrimenkul yatırımlarının zayıfladığı,  tüketici harcamaları büyümesinin ise yavaşladığı bildirildi. ABD tarafında ise bugün açıklanan rakamlara göre haftalık işsizlik haklarından yararlanma başvuruları beklentilerin hafif üzerinde 266 bin kişi olarak açıklandı.

Gün içerisinde 1.2930 desteğine kadar gerileyen paritede gelen tepki alımları ile yükseliş devam ediyor. 1.3000 son derece kritik. Üzerinde kalınması fiyatlamaları 1.3030-1.3060 seviyelerine doğru taşıyabilir. Geri çekilmelerde ise 1.2960 ve 1.2930 takip edilebilecek önemli destekler.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!