Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD11.088.png

EURUSD

İMF bugün yaptığı açıklamada, Avrupa MB'na Euro Bölgesi ekonomisi için tekrar teşviğe ihtiyaç duyulması halinde hali hazırda negatif seviyede olan faizleri daha da indirmek yerine varlık alımlarına odaklanması uyarısında bulundu. Raporda, Avrupa MB’nın faiz indiriminin bankaların karlılığına zarar verebileceğini bu sebeple bunun yerine yapılacak varlık alımlarının, varlık fiyatlarını ve toplam talebi artıracağını, bankaların reel ekonomiye fon sağlama şartlarının da iyileşebileceği belirtildi.

Pariteye bakacak olursak ABD verileri sonrası 1.1160 test edilse de üzerinde kalıcılık sağlanmadığını görüyoruz. 1.1160’ın altında satışları hızlanabilir ve 1.1130, 1.1100 görülebilir. Yükseliş için ise öncelikle 1.1160’ın geçilmesi gerekiyor. Hareketin devamında 1.1200 tekrardan test edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!