Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD11.11.png

GBPUSD

İngiltere’de açıklanan verilere göre inşaat sektörünün 3. çeyrekte yüzde 1.1 daraldığı görülüyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan 3. çeyrek öncü büyüme datasına göre inşaat sektöründe yüzde 1.4 daralma bekleniyordu, yukarı yönlü revizeye rağmen inşaat sektörü son 4 yılın en kötü performansını gösteriyor. Kura baktığımızda ise dün akşam gerçekleşen May –Trump görüşmesi sonrası kurda toparlanma hızlandı. Trump’ın referandum öncesinde Brexit yanlısı tavrı ve ticari anlaşmalarda İngiltere’ye öncelik vereceğini ifade etmesiyle beraber kur 7 Ekim’de yaşanan flaş çöküş öncesindeki seviyelere ulaştı.

Kurda teknik olarak ise 1.2620 seviyesinin üstünde kalındığı sürece alıcılı seyrin devam ettiğini görebiliriz. Yukarı yönlü harekette 1.2670 -1.2700 seviyeleri görülebilir. Geri çekilmelerde ise 1.2550- 1.2490 seviyeleri gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!