Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD10.066.png

ALTIN

Küresel büyüme endişeleri ve artan küresel riskler altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketin devam etmesine neden oluyor. Dün ABD tarafından açıklanan işsizlik haklarından yararlanma başvuruları beklentilerden iyi gelse de bunun altın tarafına yansıması sınırlı olduğunu gördük. Bugün de altın fiyatlarında yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek FOMC toplantısı öncesinde altının yükselişi devam edecek gibi görünüyor. Alış baskısının devamında ilk direnç seviyesi olan 1275’e yaklaşmış durumdayız. Bu seviyenin kırılması halinde hareketin bir sonraki durağı 1281 dolar seviyesi olabilir.

Geri çekilmelerde ise 1270 desteği oldukça önemli, 1270 doların aşağı yönlü kırılması halinde tekrar 1265 dolar seviyelerine doğru geri çekilme görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!