Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD01.099.png

ALTIN

Altın fiyatlarında geri çekilme devam ediyor. Bugün yaşanan satış baskısıyla birlikte değerli metal üst üste üçüncü gününü değer kaybederek kapatmaya hazırlanıyor. Fed’in faiz artırım ihtimalinin güçlenmesiyle son on günün dokuzunda değer kaybeden altında, yarın ABD tarafından açıklanacak tarım dışı istihdam verisi değerli metalin yönünde belirleyici olabilir. Özellikle beklentinin altında kalan istihdam verisi altına destek olabilir.

Teknik olarak 1305 dolar direncini zorlayan değerli metalin bu seviyenin altına geçmesi durumunda satış baskısı 1300 dolar desteğine kadar devam edebilir. 1300’ün altında kalıcılık sağlanması durumunda ise 1280 dolar kritik desteğine başlayacak bir geri çekilmeye hazırlıklı olmakta fayda var. Olası toparlanmalarda ise ilk direnç 1312 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin aşılması ise yükselişi 1316 dolar seviyesine taşıyabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!