Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD01.077.png

EURUSD

Yeni günde piyasalar PMI verileri ile yön buldu. Avrupa’da PMI rakamları yılın en yüksek artışını gerçekleştir. Beklentilerin 52.6 olarak açıklanması yönünde olduğu imalat PMI, beklentilerin üzerinde 52.8 olarak açıklandı. İşsizlik rakamlarında da 2011 Temmuz ayından bu yana en düşük seviyeye gerileme yaşandı. Böylelikle yüzde 10.1 olarak açıklanan veride tek hanelere yaklaşıyoruz.

Paritede ise 1.11 seviyesinin üzerinde bir seyir ile karşı karşıyayız. Haftanın ilk işlem gününden itibaren yükseliş isteğini açıkça belirten hareketlilikte hedef, 1.1180 – 1.1200 aralığı. Eğer bu seviyelere ulaşırsak geri çekilme hareketi çok gecikmeyebilir. 1.1120 ve 1.1140 seviyeleri ise bu düşüşün duraksayabileceği önemli seviyeler olacak. Baskının yeniden fiyatlamalara hakim olması durumunda ise 1.1070 ve 1.1050 seviyeleri yeniden destek olarak çalışabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!