Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD01.066.png

EURUSD

Dolar endeksindeki gerileme ile birlikte paritede yükseliş ağırlıklı bir gün geçiriyoruz. Gün içerisinde AB tarafından imalat PMI rakamını takip ettik. Veri beklentiler dahilinde, 50 daralma bölgesinin üzerinde 51.5 olarak açıklandı. Günün diğer önemli gelişmesi ise Brexit’in hem AB’de hem de İngiltere’de yaratacağı olumsuz etkinin tekrar vurgulanması oldu. Almanya Ekonomi Bakanı yaptığı açıklamada İngiltere’nin AB’den ayrılması durumunda sadece ekonomik problemler ile karşılaşılmayacağını, Brexit durumunda Avrupa’ya olan güvenin düşeceğini ve daha az ciddiye alınacaklarını belirti. Ayrıca OECD’nin Euro Bölgesi 2016 yılı için yüzde 1.6, 2017 yılı için ise 1.7’lik büyüme beklentisi bulunuyor.

1.1185 seviyesinden gevşemeye başlayan paritede 1.1150 takip edeceğimiz ilk destek. Günün kalanında bu seviye geçilirse 1.1100’e doğru hareket devam edebilir. Yükselişlerde ise 1.1180 ve 1.1200 önemli dirençler.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!