Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily09072015.png

ALTIN

Son dönemde altın fiyatlarını destekleyen gelişmeler olmasına rağmen fiyatlarda sert düşüş görüldü. Gerek Yunanistan gelişmeleri gerekse Çin ekonomisindeki yavaşlama sonrasında yapılan faiz indirimleri altın fiyatlarına destek olamadı. Diğer bir gelişme ise Çin hisse senedi piyasasında yaşanan düzeltme oldu. Hisse senedi balonu patladığında bunun altına destek olması bekleniyordu ancak o da olmadı. ABD 10 yıllık faizlerinde son yapılan güvercin açıklamalar ve son dönemde yaşana gelişmeler ile risksiz varlıklara yönelim isteği ile tahvil fiyatlarının artması ile geri çekilmeler görülüyor.

Altının 1150 seviyesinin altında kapanış yapmaması durumunda  1170 ve 1180 seviyeleri görülebilir. 1150 doların altında ise daha önce görülen 1130 ve 1100 dolar seviyesi görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!