Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily08072015.png

EURUSD

Paritede Yunanistan baskısı devam ediyor. Müzakereler yeniden başlarken Dün yapılan Eurogrup toplantısında Yunanistan bir teklif sunmadı. Yunanistan Maliye Bakanı’ndan yapılan açıklamada teklifin Çarşamba günü sunulacağı açıklandı. Gün içinde Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden 48 saat içinde 7 milyar euro yardım talep ettiği belirtildi. Gelen haberlere göre Tsipras, bugünkü Euro Bölgesi liderleri zirvesi öncesinde, Bürksel'deki kurumlara köprü finansman talebini iletti. ABD’de ise bugün FOMC tutanakaları açıklanacak. Toplantı tutanaklarında  faiz artırımı tarafında kaç üyenin yer aldığını ve bu yıl artırım olasılığının ne olduğunu görmeye çalışacağız. Faiz artışı isteyen üyelerin Eylül mü Aralık mı istediği gibi bilgilere ulaşacağız.

Paritede 1.0990 üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 1.1080 ve 1.1130 seviyeleri  görülebilir. 1.0990 seviyesinin altında tekrar inmemiz durumunda ise 1.0950, 1.0915 ve 1.0850 hedef olmaya devam edecektir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!