Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDH408022166.png

GBPUSD

Haftanın ilk işlem gününde yatay bir seyir izleyen parite, sabah saatlerinde artan satış baskısı ile 1.4350 seviyelerine kadar geriledi. Gün içerisinde fiyatlamaları etkileyen herhangi bir veri bulunmazken, gözler Çarşamba gününe çevrildi. Önce İngiltere tarafından imalat ve sanayi üretimini takip edeceğiz. Sonrasında ise FED Başkanı Yellen kameraların karşısına geçecek. Faiz artırımından sonra gelen veriler Mart ayı ihtimallerini zayıflatmıştı. Başkan Yellen konuşmasında, Mart ayına dair şahin bir açıklama yapması piyasalarda hareketliliği tekrardan artıcaktır.

Gün içerinde satış baskısının artması durumunda 1.4350 desteğini takip edeceğiz. Kırılması durumunda 1.4300-1.4240 aralığı takip edilebilir. Yükselişlerde ise 1.4450 seviyesi aşılırsa 1.4500 hedeflenebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!