Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily06082015.png

EURUSD

Lochart’ın Salı günü yaptığı açıklamalar ile 1.0850 seviyesine gerileyen paritede dün Powell’ın kararsızlığı ve ABD’den beklentinin altında gelen özel sektör istihdam rakamları ile tepki alımları görüldü. ABD’de 185K açıklanan ADP tarım dışı istihdam Cuma günü gelecek asıl veri öncesi aşırı bir tedirginlik yaratmamış durumda. Günün diğer önemli verisi ise  ABD’den dış ticaret açığıydı. Haziran ayında 40.9 olarak açıklanan dış ticaret açığının beklentilerin üzerinde 43.8 Milyar dolar olarak açıklandı.

Bugün ABD’den İşsizlik başvuruları açıklanacak. Paritede 1.0950’nin altında kalındığı sürece satış baskısı devam edebilir. 1.0850 ve 1.0820  kuvvetli destekler. Yukarı da ise, 1.0950’nin  üzerinde kalıcılık sağlanırsa 1.1000 görülebilir. 
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!