Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily05082015.png

EURUSD

Paritede dün akşam saatlerinde Atlanta Fed Başkanı Lockhart’ın açıklamaları hareketliliği destekledi. Lockhart, faiz artışı için Eylül ayının uygun olacağını söyledi. Ekonomide ancak bir kötüleşme olursa artış için beklemenin yararlı olabileceğinide sözlerine ekleyen Lockhart faiz artışına başlangıç için hevesli görünüyor. Ayrıca Lockhart’ın oy hakkı bulunduğu da dikkat çeken detaylardan. 

Paritede düşmeyen volatilite gün içerisinde açıklanacak ABD verileri ile birlikte daha da yükselebilir. Dolar lehine gelişmeler ile birlikte hakim olabilecek satış baskısı ile paritede 1.0850 ve 1.0820 seviyeleri hedeflenebilir. Alış hareketinin tekrar gündeme gelmesi halinde ise 1.0890 ve 1.0950 seviyeleri önemini koruyor. Yapılan açıklamaların ardından özellikle ABD istihdam verileri önümüzdeki günlerde piyasaların odağında olacak.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!