Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusdh405082015.png

ALTIN

FOMC toplantısı sonrasında da suskunluğunu bozmayan altında kritik seviyelerdeyiz. 1100 seviyesinde kalıcı olamayan altında 1090 seviyelerine yakın yatay seyir sürüyor. Son dönemde hafifleyen satış baskısı sonrasında 1086 seviyesi bir çok kez destek olarak çalıştı. Altında sakin seyir tarım dışı istihdam verisi ile değişebilir. Cuma gününden önce de ADP tarım dışı istihdam değişikliği veriside fiyatlanmalarda hareketliliğe yol açabilir. 

ABD verisinin beklentilerin üzerinde açıklanması halinde oluşabilecek satış baskısı altını tekrardan 1072 seviyelerine kadar götürebilir. Alış hareketinin hacim kazanması durumunda ise 1100 seviyesi kritik önem taşıyor. Bu seviyeyi bir çok kez test eden fakat aşamayan altında 1100 seviyesinin üzerinde kapanışlar alışları destekleyebilir. 1105 ve 1110 seviyeleri ise bir sonraki direnç seviyelerimiz olarak gözüküyor.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!