Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRYDaily3108.png

USDTRY

Taktisyen Başçı Cumartesi günü yine oyuna müdahale etti. Sistemi değiştirmeden saha içi değişiklikler yapmayı alışkanlık haline getiren Başçı, şimdiye kadar başarılı olamadı. Küresel para politikalarının normalleşme sürecinde çekirdek dışı yükümlülükler için 3 yıldan uzun vadeyi teşvik etmek amacıyla mevduat/katılım fonu dışı yabancı para yükümlülükler için zorunlu karşılık oranlarının değiştirildiği belirtildi.

Açıklamaya göre 1 yıla kadar vadeli mevduat/katılım fonu dışı yabancı para yükümlülüklerinde uygulanan zorunlu karşılık oranı yüzde 20’den  yüzde 25'e çıkartıldı.  2 yıla kadar olan yüzde 14'ten yüzde 20'ye, 3 yıla kadar olanlar için yüzde 8'den yüzde 15'e yükseltildi. Kurda 2.90 üzerinde kalındığı sürece 2.9390 ve 2.9500 seviyeleri görülebilir. 2.90 seviyesinin altında ise 2.8860 ilk destek seviyesi.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!