Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDDaily3108.png

ALTIN

Çin’de yaşanan ekonomik durgunluk ve küresel risklerin artması altın fiyatlarını desteklemeye devam ediyor. ABD’den beklentilerin üzerinde gelen büyüme rakamı doların değer kazanmasını sağlarken, altın fiyatları bundan çok fazla etkilenmedi. İyileşen ekonomi altın için olumsuz bir faktör, iyi gelen veriler FED'in faiz artırımına gitme olasılığını artırıyor. Hisse senedi piyasalarında yaşanan büyük düşüşler ile geçtiğimiz haftaya iyi başlayan değerli metal, suların biraz olsun durulmasıyla 1170 seviyelerinden 1120’lere geriledi.

Altında düşüş trendinin direnç seviyesi olan 1160’ın altında kalındığı sürece satışların devam edebileceğini söyleyebiliriz. Bugün gün içi yükselişlerde 1140 ve 1145 seviyeleri takip edilebilir. Düşüşlerde ise 1128 ve 1117 önemli destek seviyeleri olarak karşımıza çıkıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!