Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDH4_Sabah.png

GBPUSD

ABD tarafından açıklanan olumlu rakamlara rağmen, parite güçlü duruşunu sürdürüyor. Dün itibariyle açıklanan rakamlarda, ABD’de 2. Çeyrek büyümesi yüzde 2.3 olarak açıklandı. Bir önceki döneme göre baktığımızda ciddi bir artış söz konusu. Özellikle tüketim harcamalarındaki hızlı yükseliş dikkatleri çekiyor. Diğer yandan haftalık işsizlik başvurularında bu dönem 12.000 kişilik artış söz konusu. 267K olarak açıklanan rakamın, 300K altında seyretmesi, istihdamdaki olumlu görünümün devam ettiğini gösterir nitelikte.

Bugün ise, İngiltere’den önemli bir veri bulunmazken, ABD tarafından Michigan tüketici hissiyatı açıklanacak. Teknik olarak, ABD verileri sonrası kısa vadede satıcılı seyir görülüyor. 1.5560’ları test eden parite, yeniden toparlanma gösterme çabasında. Yükselişlerin devamında, 1.5645-1.5675 bölgesi önemli. Geri çekilmelerde ise, 1.5550 ve 1.5500-1.5465 seviyeleri önemli desteklerdir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!