Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENTDaily31123.png

BRENT PETROL

Yılın son işlem günü Brent petrol için hareketli geçiyor. Gerek üretim miktarındaki fazla gerekse talep tarafındaki düşüş ile Brent petrolde yıl boyunca satıcılı seyrin baskın olduğunu gördük. Son toplantısında OPEC’in 2016 yılı için üretim politikasında herhangi bir değişikliğe gitmemesi ve petrol üretiminde büyük pay sahibi olan İran’ın üzerindeki ambargonun zayıflatılmasıyla eski üretim miktarına dönmesi, önümüzdeki yılda da Brent petrol fiyatında düşüşün devam edebileceği sinyalini veriyor.

Yılın son işlem gününe bakacak olursak; öğlen saatlerinde gelen satış hareketiyle fiyatlanmalar 36.10-36.50 aralığında devam ediyor. Toparlanmlarda 37.00 direnci aşılırsa 37.50 takip edilebilir. Geri çekilmlerde ise son 11 yılın dip seviyesi olan 36.00-35.90 bölgesi kuvvetli destek seviyesi.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!