Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily30062015.png

ALTIN

Global ekonomideki belirsizlikler neticesinde ilk sığınılacak liman olan altın , Yunanistan gelişmelerinin ardından tırmanışa geçmişti. Ancak dün itibariyle altının satış yönlü bir seyir izlediğini söyleyebiliriz. ABD’den açıklanan Mayıs ayı bekleyen konut satışları yüzde 0,9 oranında artış gösterdi.

Bugün ise Yunanistan gelişmelerini yakından ilgilendiren Eurogroup toplantısının yanı sıra ABD’den açıklanacak olan tüketici güveni verisi altın fiyatlanması açısından önemle takip edilecek. Haziran ayında tüketici güveninin 97,3 olarak açıklanması bekleniyor. Beklentiler dahilinde yüksek açıklanacak bir rakam altında satış yönlü işlemlerin hacmini artırabilir ve 1176-1172 destek seviyeleri test edilebilir. Yunanistan krizine paralel yükselmelerde ise 1186-1192 direnç seviyelerinin görülmesi sürpriz olmaz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!