Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdtrydaily03072015.png

USDTRY

ADP tarım dışı istihdam verisi ile paritede yükselişler görülmüştü. Meclis Başkanlığı seçimleri nedeniyle yurtiçindeki belirsizliğin oluşması da bu seyri desteklemişti. 2.70 seviyelerine kadar yükselişini sürdüren paritede bu seviyelerde tutunamadık. ABD’den açıklanan tarım dışı istihdamın beklentilerin altına gelmesi satış baskısını tekrar gündeme getirdi ve geçtiğimiz dönemdeki rekor yükselişi unutturdu.

2.6800 seviyelerine kadar satış baskısının sürdüğü paritede, satıcılı seyrin devamında 200 günlük üssel hareketli ortalama seviyesi olan 2.6810’in destek olarak çalışabileceği paritede, bu seviyenin geçilmesi halinde 2.6750-2.6700 bölgesi önemli. Yurtiçinden enflasyon rakamlarının takip edileceği gün içerisinde alımların tekrar gündeme gelmesi halinde ise 2.6930 direnci test edilebilir. Hareketin devamında ise 2.70 seviyesinin geçilmesi ve üzerindeki kalıcılık trendin devamı için önemli.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!