Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily03072015.png

EURUSD

Paritede tarım dışı istihdam rakamları etkisini sınırlı da olsa gösterdi ancak Yunanistan sürecindeki olumsuz etkiler Euro üzerindeki baskısını devam ettiriyor. Beklentiler altında kalan rakam sonrası görülen sınırlı yükselişi bu duruma bağlayabiliriz. Ortalama saatlik kazançların beklentilerin çok altında kaldığını da görüyoruz. Bu durum ücretlerdeki düzelmenin hala istikrarsız seyrettiğini gösteriyor. Bu durumu FED’i faiz politikasında zora sokacak gibi görünüyor. İşsizlik oranı ise FED’in hedefine yaklaşan bir görüntüde. Orta-uzun vadede etkiler gösterebilecek verinin yüzde 5.3 olarak açıklanması, FED’in enflasyon hedefi için olumlu bir durum olarak algılanabilir. Avrupa tarafında ise, ÜFE’nin aylık bazda gerileme gösterdiğini görüyoruz.

Bugün ise, Avrupa’dan PMI ve perakende satışlar açıklanacak. Yükselişlerle beraber 1.1120 ve 1.1180 takip edilebilir. Geri çekilmelerde 1.1055 ve 1.1000 önemli destekler olarak görülüyor. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!